Google+

מטחנות קפה

תהליך טחינת הקפה, המבוצע על ידי מכונות הנקראות מטחנות קפה, הינו תהליך קריטי בהכנה של משקאות מבוססי אספרסו. קפה איכותי הוא קפה שהפולים שלו עברו טחינה מקצועית - שמאד משפיעה על הטעם הסופי בסופו של דבר. בזמן פעולת המטחנה הקפה מתחמם וכך מתעצב הטעם הסופי שלו. ניתן למצוא מטחנות קפה מבוסגים שונים אשר משתנות בגדלים, בגודל המסננת, ברמת הלחץ, דרגת טחינה ופרמטרים נוספים.

מטחנת אובל

גובה : 55 סמ' 

עומק : 34 סמ'

רוחב : 18 סמ'


צבעים : בורד \ כסוף .